Hejka
Raz kupiłem na tatę zakupy podając jego imię danych adresowych i teraz ciągle wyświetla się jego imię np. "cześć (imię taty)". Próbowałem zmienić w ustawieniach, ale dwukrotne wniosek został odrzucony.
Jest jakieś rozwiązanie tego problemu?
@adamp4 Jeśli chodzi o dane do wysyłki to zerknij tu - https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta w zakładce Adresy do wysyłki.
Jeśli chodzi o dane właściciela konta to tego się tak łatwo zmienić nie da.
@komis-bell No ok, ale jakoś imię z mojego się zmieniło na tat
Raz kupiłem produkt podając dane adresowe taty i to wystarczyło aby moje imię zmienili na taty.
@adamp4 Generalnie nie ma możliwości zmiany imienia bez podania dobrego wytłumaczenia. Możliwe, że na koncie nie było żadnych danych i zaciągnęły się te z danych dostawy.
Możesz zmienić jedynie dane adresowe. Podsyłam artykuł w jakich przypadkach możemy zmienić dane na koncie Allegro.
@N_Nitka28 czyli co, mam konto skasować i założyć nowe, skoro się nie da zmienić błędnego imienia? Jak coś, to mogę wysłać skan dowodu osobistego jak potrzeba.
P.s.
Moje konto na Allegro to "adamp4"
@adamp4 o jakie powiadomienia dokładnie chodzi? Mailowe?
@_HolaOla_ W mailach czy po zalogowaniu tam gdzie pisze imię, wyświetla się imię taty, a konto moje. Raz kupiłem podając dane taty w adresie i się to zmieniło