Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Nie wiem, dlaczego allegro zmieniło (pewnie w czasie mojego zakupu, którego pewnie nie doczytałem) mój docelowy paczkomat.
Teraz dwie paczki jadą do innego województwa-dopiero przy trzecim zakupie zauważyłem, że coś się allegro popierdaczyło...nie zapamiętało "mojego" paczkomatu jako domyślnego i wybrało zupełnie z innej beczki. :(((((((((((((((((
identyczna sytuacja, od dawna nie zmieniałem paczkomatu bo nie było potrzeby, ostatnio sam się zmienił - na szczęście na sąsiedni ...
U mnie aktualnie dokładnie to samo, na szczęście to tylko jedna paczka, bo nie zamawiam jednej za drugą...
Zwracajcie uwagę na oznaczenie paczkomatu. Jeśli do sieci paczkomatów zostanie dodany następny to ten zapamiętany w allegro się zmieni.
No świetnie, jeszcze to. **piiip**yczny program, czy programistów ma allegro.
Widzisz, ja nic nie dodawałem. Odkąd postawili nowy bezobsługowy, bliżej, to sam się potrafi wybrać... losowo. Mam dwa adresy (oddalone o 50km) i zmieniając adres, zmienia też paczkomat, to oczywiste. Ale raz wybiera 100m od domu, raz 50m od domu. Loteria.
Allegro nadal to robi, z jakiegoś powodu zmienia paczkomat który zawsze wprowadzam na inny (całe szczęście niedaleko). Ale zawsze przy potwierdzaniu zakupu muszę sprawdzać i bardzo często poprawiać. Trochę to uciążliwe.
U mnie tak samo, ale nadal losowo, raz jeden raz drugi. Ale jak zmieniam adres na całkiem daleki (do pracy) i z powrotem zmienię na dom, to zawsze wybiera ten, którego nie chcę. Czyli narzuca swój, jako preferowany. Sądzę, że po prostu automat liczy odległość, Allegro preferuje te nowsze, gdzie musisz mieć apkę, czyli taki lekki przymus, żeby zainstalować...
Dziś to samo, ale dodali nowy paczkomat. Krew mnie zalewa, że trzeba za każdym razem zmieniać i kontrolować, czy nie wskoczył inny paczkomat. Na o*l*x jakoś się to nie dzieje. Chyba za dużo tych paczkomatów i się podgryzają nawzajem....
Mam identycznie. Swój preferowany paczkomat mamy około 2km od domu. Jednak średnio raz na miesiac allegro samo zmienia mi paczkomat na inny, ten oddalony w linii prostej o 400m ode mnie.
Świetnie można by pomyśleć. Allegro wybiera najbliższy. Ale ten "najbliższy" według allegro jest za rzeką i żeby przejechać na drugą stronę muszę jechać łącznie w dwie strony 11km (2.5km do mostu - 2.5km do paczkomatu, odebrać paczkę - 2.5km do mostu i 2.5km do domu plus 1km lokalnie).
Mega wkurzające jest to, nauczyłem się 2x sprawdzać paczkomaty przed zakupem i nadal nie wiem jak to się dzieje, czy przeoczam czy zmieniają po zakupie. Od dziś (bo ponownie mi to zrobili) będę robił screeny każdego zakupu podczas wybierania opcji dostawy
Już wiem.
Jak dodam do koszyka i zapłacę to mam mój paczkomat.
Jak kupie bez wrzucania do koszyka, to poje...ane allegro zmieni paczkomat według debi..nego informatyka na najbliższy wg adresu.
Bo to podpowiada najbliższy paczkomat od lokalizacji odbiorcy w linii prostej.
Nie podpowiada. ZMIENIA!!
Dokładnie: zmienia się sam. Nie ma rady, trzeba kontrolować za każdym razem...