Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wpisuje naklejka yoga a zmienia mi samo na nalejka yoda i wyszukuje mi star warsy... duzo razy tak mam, jak zmienic to zeby sie wyszukiwalo to co ja chce szukac a nie to co allegro uwaza?
@mobilap nie udało mi się powtórzyć opisywanego przez Ciebie problemu, otrzymuje odpowiedni wynik wyszukiwania:
natomiast, nawet jeśli system wyszukał dla Ciebie naklejki ze Star Wars to powinieneś mieć możliwość zaznaczenia pod wyszukiwanym hasłem "przekierowano z naklejka joga", kliknij proszę na słowo "naklejka joga", a otrzymasz wyniki, które Cię interesują.
napisalas joga a ja napisalem naklejka yoga , yoga to taki model laptopa
@mobilap W takim razie kliknij proszę w podświetlony napis "naklejka yoga" (zaznaczyłam to dla Ciebie na zrzucie ekranu poniżej)"
Nastąpi przekierowanie do wyników wyszukiwania dla "naklejka yoga"
Jeśli poszukujesz naklejek do laptopa Lenovo Yoga, to spróbuj we frazie zawrzeć markę laptopa, np. https://allegro.pl/listing?string=naklejka%20lenovo%20yoga 🙂
no wlasnie razem z nazwa lenovo nie wyszkuje tego co chce, dlaczego nie moge poprostu wpisac "naklejka yoga" ??
@mobilap A czy skorzystałeś z wyszukiwarki zgodnie z moimi wskazówkami na zrzutach powyżej? Ewentualnie możesz wyszukać frazę wpisaną w cudzysłów ("naklejka yoga"). Wtedy wyszukasz oferty dokładnie z taką frazą. Obawiam się jednak, że być może na Allegro nie ma naklejek, których szukasz.
Trzeba sobie autodopasowanie slow w przegladarce wylaczyc
w aplikacji na telefonie tak samo zmienia slowa