anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zmiana słow w polu wyszukiwania

mobilap
#7 Wielbiciel#

Wpisuje naklejka yoga a zmienia mi samo na nalejka yoda i wyszukuje mi star warsy... duzo razy tak mam, jak zmienic to zeby sie wyszukiwalo to co ja chce szukac a nie to co allegro uwaza?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mobilap nie udało mi się powtórzyć opisywanego przez Ciebie problemu, otrzymuje odpowiedni wynik wyszukiwania:

la_nika_1-1672660328028.png

natomiast, nawet jeśli system wyszukał dla Ciebie naklejki ze Star Wars to powinieneś mieć możliwość zaznaczenia pod wyszukiwanym hasłem "przekierowano z naklejka joga", kliknij proszę na słowo "naklejka joga", a otrzymasz wyniki, które Cię interesują. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mobilap
#7 Wielbiciel#

napisalas joga a ja napisalem naklejka yoga , yoga to taki model laptopa

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mobilap W takim razie kliknij proszę w podświetlony napis "naklejka yoga" (zaznaczyłam to dla Ciebie na zrzucie ekranu poniżej)"

ko_alka_0-1672673240094.png

Nastąpi przekierowanie do wyników wyszukiwania dla "naklejka yoga"

ko_alka_1-1672673308961.png

Jeśli poszukujesz naklejek do laptopa Lenovo Yoga, to spróbuj we frazie zawrzeć markę laptopa, np. https://allegro.pl/listing?string=naklejka%20lenovo%20yoga 🙂 

oznacz moderatorów

mobilap
#7 Wielbiciel#

no wlasnie razem z nazwa lenovo nie wyszkuje tego co chce, dlaczego nie moge poprostu wpisac "naklejka yoga" ??

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mobilap A czy skorzystałeś z wyszukiwarki zgodnie z moimi wskazówkami na zrzutach powyżej? Ewentualnie możesz wyszukać frazę wpisaną w cudzysłów ("naklejka yoga"). Wtedy wyszukasz oferty dokładnie z taką frazą. Obawiam się jednak, że być może na Allegro nie ma naklejek, których szukasz. 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Trzeba sobie autodopasowanie slow w przegladarce wylaczyc

oznacz moderatorów

mobilap
#7 Wielbiciel#

w aplikacji na telefonie tak samo zmienia slowa

oznacz moderatorów