Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kurier w ramach Allegro Smart! już od 40 zł
Chcemy, aby usługa Smart! była dla Was jak najbardziej korzystna. Dlatego promocja na darmowego kuriera w zamówieniu od 40 zł zostaje z nami na stałe. Mamy nadzieję, że pomoże to dotrzeć Waszym zamówieniom na czas w gorącym, przedświątecznym okresie.
Znosimy limit wiekowy w Allegro Pay
Do tej pory, aby skorzystać z Allegro Pay, należało spełnić kilka wymagań. Słuchamy uważnie Waszych opinii na temat tej usługi. Postanowiliśmy znieść ograniczenie wiekowe, które nie pozwalały korzystać z Allegro Pay osobom po 75 roku życia. Od 4 stycznia osoby pełnoletnie zrobią to bez limitu wiekowego.
Automatyczny zwrot nadpłaty
To nie jedyna nowość, jeśli chodzi o Allegro Pay. Od teraz, jeśli w Twoim panelu Allegro Pay pojawi się nadpłata, przy pierwszej takiej sytuacji poprosimy Cię o podanie numeru konta, na który zwrócimy środki. Gdy stanie się to ponownie, nadpłatę przekażemy od razu na wcześniej wskazany rachunek. Pamiętaj, że nadpłata w pierwszej kolejności zasili ewentualne zaległe spłaty z innych umów Allegro Pay na Twoim koncie.
Dzień dobry bardzo przepraszam ale nie do końca wszystko rozumiem bo nie jestem komputerowy mam 63 rok życia muszę się zastanowić nad tym bo nie wiem za co miały być pieniądze ?Na spokojnie się nad tym zastanowię . Pozdrawiam
@Client:103162646 W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy na Gadane 🙂 Z chęcią pomożemy!