anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znikła mi opcja płatności Allegro Cash

bajcia
#11 Animator#

Dziś kupiłem produkt i zapłaciłem przez Allegro Cash, dwukrotnie. Teraz chcę kupić jeszcze coś i już nie widać, ani w apce, ani na PC takiej możliwość. Allegro Cash wyparowało. A miałem tam wpłacone więcej jak moje zakupypoprzednie i obecne. IMG20250108223034.jpg

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

A tu jest Allegro Pay na obrazku, to... wyczyść przeglądarkę.

oznacz moderatorów

bajcia
#11 Animator#

Jeszcze dziś pod Allegro Pay, było Allegro Cash. Jest również Blik bez kodu, Blik z kodem, Przelew Google Pay i karta płatnicza do wyboru. To ja zaznaczając odpowiednią opcjęZrzut ze smartfonuZrzut ze smartfonuZrzut ze smartfonuZrzut ze smartfonu wybieram formę płatności. Przynajmniej jeszcze dziś tak było. Co mam wyczyścić ? Wszystkie przeglądarki i smartfon ? Wszędzie jest tak samo. Znikła całkowicie opcja płacenia przez Allegro Cash. Od 18-stej się coś zmieniło ? A tak na marginesie, to zaznaczona jest opcja Blik bez kodu, czyli taka jaka była ostatnio, przed płatnościami Allegro Cash

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Może coś pogrzebali, dziś już moderacji nie ma, możesz tylko tu pytać, ale: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=6e67de0d-1240-4b4b-8cc2-d57f31b5e5ce

oznacz moderatorów

bajcia
#11 Animator#

Dzięki. Wysłałem zapytanie.

oznacz moderatorów