Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupuję bardzo dużo książek i zawsze wybieram tylko oferty SMART (z wyjątkiem tylko dla używanych tytułów, które trudno dostać).
Dziś zniknęło mi logo z wyszukiwań i nie jestem w stanie zidentyfikować, które oferty są SMART.
Allegro wprowadziło ostatnio tak wiele okropnych zmian. Wyszukiwanie się popsuło, dostaję tytuły zupełnie niezwiązane z wyszukiwaniem. Nagle pojawia się tysiące artykułów i się poddaję, nie kupuję.
Zniknęło grupowanie produktów, więc muszę czytać wszystkie. Nie kupuję.
A teraz to - znów jestem zmuszana do otwierania każdej pozycji i sprawdzania, czy jest SMART.
Czy możecie przestać niszczyć lata pozytywnych doświadczeń?
Czy możecie dać ludziom wybór, na które zmiany się zgadzają, a które masakrycznie utrudniają im życie? - w ustawieniach?
Dziękuję.
@amciak nic w tej kwestii nie zmienialiśmy, więc czy możesz przesłać mi link do swoich wyszukiwań?
Dziękuje za odpowiedź.
Logo zniknęło z każdego jednego wyszukiwania.
Tutaj podaję 2 przykłady.Wyszukiwanie główne
Wyszukiwanie boczne
Dziękuję i pozdrawiam,
Beata
@amciak dziękuję, kliknij proszę w swoje imię w prawym górnym rogu strony i sprawdź proszę, czy korzystasz z widoku prywatnego, czy biznesowego.
W którym miejscu mogę to sprawdzić? Jak kliknę w swoje imię, pojawia się tylko "jesteś SMART" i menu.
Czy szukać w ustawieniach?
@amciak nie, to wystarczy. Dziękuję i poproszę o sprawdzenie tej sytuacji, ale prześlij mi proszę całe zrzuty swojego ekranu nieucięte i z widocznym paskiem adresowym oraz datą i godziną.
Dziękuję za sprawdzenie. Załączam 3 screeny - wyszukiwania po tytule, widoku pojedynczej aukcji (SMART obecny) i potem widoku "porównaj wszystkie XX ofert".
Jeśli to jest bug, nie celowa zmiana, to czy zamknąć ten wątek?
Przepraszam, że się uniosłam w pierwszym poście.
@amciak dziękuję. Na pewno nie jest to celowa zmiana, ale nie udało mi się potwierdzić tej sytuacji na moim koncie, dlatego sprawdzimy ten błąd. Prześlij mi proszę te zrzuty bez zamazanych elementów. Nikt poza mną tych zrzutów nie zobaczy, więc możesz być o to spokojna.
Rozumiem, dziękuję. Jeśli jest to błąd, to pewnie po stronie mojej przeglądarki. W takim razie proszę o usunięcie tego wątku.
Dziękuję i pozdrawiam
@amciak niekoniecznie, to może być błąd po naszej stronie, ale żebyśmy mogli to sprawdzić potrzebuję całych zrzutów Twojego ekranu, więc gdyby jednak udało Ci się je przesłać, będę bardzo wdzięczna 🙂
Otworzyłam aukcje na Chromie i tam wszystko działa, SMART wyświetla się wszędzie.
Domyślam się, że to wina cache w Edge.
Dziękuję za pomoc i przepraszam za kłopot.
Pozdrawiam serdecznie,
Beata
@amciak to żaden kłopot. Cieszę się, że udało Ci się znaleźć przyczynę i życzę dobrego wieczoru 🙂