Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W niedzielę kupiłem z nieznanej strony internetowej przedmiot. Skusiła mnie chęć posiadania tego przedmiotu, cena nie była wysoka . Była informacja że numer przesyłki w ciągu 2 dni otrzymam na maila , oczywiście nie otrzymałem
Nawet nie znam danych sprzedawcy , nie kupujcie z nieznanych stron internetowych
Nie Ty pierwszy, nie ostatni - Zgłoś sprawę na policję.
Niestety w Polsce "SUPEROKAZJĘ" się nie zdarzają ale naiwnych nie brakuje.
Zawsze weryfikujcie źródło linku z którego kupujecie produkt.
Amen.
@Agent555 Naprawdę- Ciebie, dałeś się tak omamić, Ty który tyle rad dajesz tu na forum innym w tej sprawie, nie wierzę.🤔
@Agent555 To wina m.in. Allegro. Takie sztuczne napędzanie konsumpcji - potrzebujesz więcej, szybciej, nie zastanawiaj się nad zakupem. W USA już to przerabiali. Niestety powoli wpadasz w pułapkę i jesteś na drodze od uzależnienia się od zakupów, a to zaczyna się od pochopnych zakupów. Niedawno sam innych ostrzegałeś, a teraz sam wpadasz w te pułapki, mimo że je znasz. Warto to przemyśleć zanim będzie za późno. "Mnie to nie dotyczy" to tylko oddalanie problemu. Mnie ostatnio zszokowały reklamy terapii od uzależnień w radiu - to już nie alkoholizm, tylko uzależnienia od zakupów, komputerów, telefonów...
Zakupy z odroczoną płatnością wpędzają Brytyjczyków w spiralę zadłużenia
https://polishexpress.eu/zakupy-z-odroczona-platnoscia-wpedzaja-brytyjczykow-w-spirale-zadluzenia/
Nasi doradcy kontaktują się obecnie z trzy razy większą liczbą osób potrzebujących pomocy w spłacie swoich długów. Wiele z nich wymaga wsparcia w sytuacjach nadzwyczajnych, na przykład potrzebują bonów do banków żywności. A to sygnalizuje, że pożyczkodawcy nie chronią ludzi przed ryzykiem zadłużenia, którego nie są oni w stanie spłacić – mówi Morgan Wild z Citizens Advice.