Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostały wpłacone pieniążki za laptopy przez allegro play i nie ma potwierdzenia transakcji co się dzieje. Pieniądze już napewno doszły
Gdzie? Na Allegro, czy na Allegro Lokalnie? Wpłata przez Allegro Finanse, czy bezpośrednio na konto sprzedawcy? Za mało informacji.
Zostały wpłacone przez allegro play.
@sm850 Nie ma takiej opcji płatności jak "allegro play". Przy ostatnim zamówieniu wybrałeś płatność przelewem tradycyjnym, więc w sprawie tej płatności skontaktuj się proszę bezpośrednio ze sprzedającym.
Kontaktowałam się sprzedający nie dostał żadnych pieniędzy. A na pliku do wpłaty było konto allegro nie sprzedającego.
@sm850 Skąd brałeś nr konta ?
"na pliku do wpłaty było konto allegro nie sprzedającego. "
Super. Chcąc kupić kapustę na targu zapłacę za nią administratorowi targowiska, a nie straganiarzowi 😁
@glenmoranghie bo skorzystałeś z Payu - pośrednika 🙂 Było zapłacić sprzedawcy w zakładce ma na pewno dane do przelewu tradycyjnego 🙂
Ja wczoraj wpłaciła za motorek dla dzieci a u mnie na kupione pisze dokończ trazakcje .Czy coś z internetem nie tak czy co
@Client:35712740 a jak była robiona płatność ?
Przelew tradycyjny wczoraj zaplacilam na banku
@Client:35712740 W takim przypadku środki powinny być zaksięgowane w przeciągu kilku dni roboczych, więc nie musisz nic więcej robić. Jeśli tak by się jednak nie stało, skontaktuj się proszę z nami ponownie.
Ok
A ile dni mam czekać