anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zrealizowałem zwrot i nadal widnieje mój dług Allegro Pay

Client:33614621
#2 Obserwator#

Oddałem pokrowce na fotele samochodowe zakupione przez allegro pay i nadal widnieje mój dług

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Jeśli zwrócisz lub anulujesz cały zakup, Twoje środki zwrócone przez sprzedającego bezpośrednio do Allegro Pay zwiększą Twoje środki dostępne w usłudze. Zakup zostanie spłacony, a umowa zawarta z Allegro Pay – zamknięta.

Na zwrot środków przez sprzedającego czekamy:

• 30 dni – w przypadku zakupu z Allegro Pay z opcją spłaty w ciągu 30 dni
  • 1 miesiąc – w przypadku zakupu z jakąkolwiek inną opcją spłaty dostępną w Allegro Pay: 2, 3, 5, 10 lub 20 miesięcy.

Jeśli nie otrzymamy zwrotu od sprzedającego w tym czasie, masz obowiązek spłacić swój zakup samodzielnie.

Dowiedz się więcej o zwrotach w Allegro Pay.

oznacz moderatorów

DJDIMON
#8 Zapaleniec#

Miałem tak że sam musiałem spłacić, a sprzedający dokonał zwrot na moje konto bankowe. 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:33614621. Zwrot środków, który zostanie zrealizowany przez sprzedającego, zostanie pobrany na poczet spłaty Twojego Allegro Pay. Tutaj znajdziesz więcej informacji na temat Allegro Pay i zwrotów. 
 Jeśli odeślesz przedmiot, a sprzedający nie zwróci pieniędzy - rozpocznij Dyskusję. Jeżeli Dyskusja nie przyniesie skutku, możesz skorzystać z Allegro Protect, w którym możesz odzyskać pieniądze.

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów