Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, w niedziele 29 listopada zamówiłem paczkę, która miała dotrzeć w czwartek max piątek 3-4grudnia. W środę zobaczyłem, że paczka nie została wysłana przez sprzedawcę. Napisałem do sprzedawcy dostałem odpowiedź na drugi dzień w czwartek, że mieli małe problemy techniczne i że wyślą paczkę dzisiaj. Dziś mamy piątek, a paczka w dalszym ciągu nie została nawet wysłana, a nie ukrywam, że zależało mi na tym, aby dotarła przed 6 grudnia. Jeżeli jakimś cudem dzisiaj zostanie wysłana prawdopodobnie dojdzie w poniedziałek lub wtorek 7-8 grudnia, a wtedy już nie bedzie mi potrzebna. Czy jeżeli paczka zostanie wysłana dziś mogę odmówić zapłaty za towar? Bo chce kupić co innego na miejscu, a wtedy ta paczka nie będzie mi potrzebna. Zaznaczam, że zamówiłem paczkę 29 listopada miała przyjść do 4 grudnia, a dziś mamy 4 grudnia, a przesyłka nie została nawet wysłana. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
@Client:73469484 Wyślij sprzedawcy mailem oświadczenie o odstąpieniu od umowy i nie odbieraj paczki. Jeśli wyśle po otrzymaniu oświadczenia, zrobi to na własny koszt i własne ryzyko.
@Client:73469484 Wyślij odstąpienie od umowy - i napisz że z powodu kłopotów z wysyłką rezygnujesz oraz prosisz o NIE wysyłanie paczki ( sprawdź czy masz jeszcze aktywny przycisk anulacja - wtedy poszło by łatwiej).