Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
14 listopada nadałam przesyłkę zwrotną ( część zamówienia). Na 9 grudnia widnieje termin spłaty całej kwoty, za 2 zamówione produkty. Co teraz? Czy mam płacić za coś, czego fizycznie nie posiadam?
@sylwia78829 Podaj numer przesyłki.
AD01A76512
@sylwia78829 tak masz spłacić kredyt jak towar dotrze to sprzedawca zrobi zwrot kasy i ten zaksięguje się na koncie pay. Powstałą nadpłatę sobie wypłacisz a nie dojdą ci odsetki za brak spłaty w terminie.
@sylwia78829 Sprzedający nie zwrócił pieniędzy za zakup. W tej sytuacji załóż z nim dyskusję i opisz problem. W zakładce Moje Zakupy wybierz zamówienie, dla którego chcesz otworzyć dyskusję. Przejdź do szczegółów zamówienia i kliknij [zgłoś problem z zakupem]. W kolejnym kroku wskaż powód dyskusji i zaznacz jedną z opcji dostępnych na liście. Sprzedający będzie miał 24 godziny na odpowiedź (czasu nie liczymy w weekendy i święta), będziesz mógł poprosić nas o pomoc.
Na Twoim miejscu spłaciłabym zadłużenie na Allegro Pay, aby uniknąć windykacji.
Nie wiemy, gdzie jest przesyłka. Moim zdaniem sprzedający nie zwrócił środków, bo przesyłka nie dotarła. Nie widzę tu winy sprzedającego
@sylwia78829 Dyskusja pomoże w rozwiązaniu tej sprawy. Nasi doradcy mogą pomóc.