Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkim
Kilka dni temu zwracałem paczkę do nadawcy, gdy paczka doszła dostałem informację ze dostanę zwrot kosztów od allegro. Lecz ja nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat a minął tydzień i pieniądzy brak.
Sprzedający ma na to 14dni od chwili zgłoszenia zwrotu ale może się wstrzymać do chwili oddania towaru, jeżeli zwróci to Allegro wysyła maila.
"Sprzedający powinien zwrócić Ci środki w ciągu 14 dni od otrzymania Twojego oświadczenia o odstąpieniu od umowy, jednak może się wstrzymać do czasu, aż otrzyma zwracany przedmiot.
Jeśli odeślesz przedmiot, a sprzedający nie zwróci środków, rozpocznij Dyskusję, w której ma 24 godziny na odniesienie się do Twojego zgłoszenia. Jeśli tego nie zrobi, włączymy się do Dyskusji.
Jeśli Dyskusja nie przyniesie skutku, skorzystaj z Programu ochrony Kupujących, w którym możesz odzyskać koszty całej transakcji."
@Okunnek Sprzedawca powinien zwrócić wpłatę niezwłocznie po otrzymaniu formularza zwrotu, najpóźniej w ciągu 14 dni. Gdy to zrobi, otrzymasz powiadomienie e-mail od Allegro.
@Okunnek jeżeli masz na myśli zamówienie nr. c656bad1-d4f9-11eb-a533-b7ba28c4d746 to sprzedający zwrócił wpłatę wczoraj (9.07.2021r.)