Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie.
Zwróciłam rzecz którą kupiłam na allegro za pobraniem w paczkomacie inpost,tzn płatność była w aplikacji InPost blikiem z banku przed odebraniem przesyłki
Przesyłkę jednak zwróciłam ,zaznaczyłam w allegro zwrot bez podawania przyczyny ,wpisałam nr rachunku na który chce zwrot i paczkę odesłałam .
Paczkę ma już sprzedający ,który po moim zapytaniu kiedy otrzymam zwrot odpisał że zlecił go wczoraj rano ..
Ja żadnego maila nie dostałam od allegro że sprzedający zwrócił środki itd.
Gdy napisałam że brak maila ze środki zwrócone i gdzie zostały zwrócone ,odpisano mi że tam gdzie były płacone czyli karta ,przelewem
Ale ja płaciłam blikiem w InPost ,wiec gdzie sprzedający zrobił zwrot ?
Skoro nie wysłał go na nr konta który podałam do zwrotu gdy zaznaczalam zwrot na allegro .
Sprzedający twierdzi że 2-7 dni będzie szedł zwrot ,ale ja nie dostałam nawet maila od Allegro że On ten zwrot zrobił
@Client:120184444 dopytaj dokładnie sprzedającego, bo jeśli zwrócił na wskazane konto, to z Allegro nie przyjdzie żaden e-mail
Zwrócił podobno przez allegro ..
@Client:120184444 w przypadku zwrotu płatności, która była wykonana przy odbiorze, sprzedający zwraca wpłatę na numer konta podany w formularzu zwrotu.
Widzę, że sprawa jest wyjaśniana w dyskusji, więc poczekajmy proszę na potwierdzenie przelewu, w razie potrzeby, poproś w dyskusji o pomoc pracownika Allegro.