Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Dokonalem zakupu kilku produktów, płatność realizowałem w formie kodu rabatowego.
Następnie dokonałem zwrotu jednej z rzeczy i poprosiłem sprzedającego o zwrot pieniędzy.
Sprzedający dokonał zwrotu za pośrednitwem Allegro Finanse.
Nie rozumiem dlaczego do zwrotu jest tylko złotówka, która i tak nie trafiła na moje konto.
Ktoś powie o co chodzi i dlaczego nie otrzymałem zwrotu pieniędzy do dziś?
Jeżeli Sprzedający zwróci wpłatę za zakupy poprzez Allegro Finanse (zobaczysz to na Liście moich wpłat), kupon odświeży się w zakładce Kupony i będzie dostępny do ponownego wykorzystania.
Problem w tym, że nie mam spowrotem żadnego kuponu. Kupon, którym realizowałem zakupy miałem od swojego pracodawcy, w programie partnerskim allegro.
Mam ten sam problem.
Udało się panu odzyskać pieniądze, choćby w formie kuponu?
Tak, skontaktowałem się tutaj https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2c798b65-a629-4d86-8fde-ab93de1c4166
Opisałem problem, przyjęto zgłoszenie, kasa do mnie wróciła. Allegro zwróci kasę bo dostawca zwraca pieniądze przez serwis transakcyjny i trzeba się upomnieć do allegro o zwrot. A przynajmniej tak to rozumuję. W każdym razie, pieniądze odzyskałem w ten właśnie sposób.
Nie do konca to prawda.Ja otrzymalam od sprzedającego zwrot środków tydzień temu a kuponu mi Allegro do dziś nie zwróciło.
@meggi_40r podaj proszę numer tego zwracanego zamówienia, sprawdzę to!