anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot środków.

AnIa_229
#1 Nowicjusz#

Witam.

Przychodzę z problem ponieważ wczoraj robiłam zakupy na allegro, u trzech sprzedawców, opłaciłam zamówienie blikiem, pieniądze zostały pobrane. Następnego dnia dostałam wiadomość od jednego sprzedawcy ze musi anulować środki i zwrócić pieniądze  bo nie ma tej części na stanie, dostałam powiadomienie od banku że pieniądze trafią w ciągu kilku dni na konto. I tu się zaczyna problem bo miałam sporą ilość pieniędzy na koncie, a dzisiaj pod wieczór jak usiadłam zajrzałam na konto i brakowało mi sporo pieniędzy, i wydaje mi sie że allegro tak jakby dwa razy pobrało mi tą samą. Czy jest takie coś możliwe? Pierwszy raz się z taką sytuacją spotykam, w historii banku jest ze pobrana jedna kwota, a w blokadach widnieje jakby część kwoty. Przepraszam za opisanie tej sytuacji w taki sposób ale pisząc cieżko mi to wytlumaczyć. Dziekuje pozdrawiam

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@AnIa_229 warto skontaktować się z bankim i ustalić zablokowane środki. W razie potrzeby możesz skontaktować się z nami przez formularz wskazując numery zamówień, a zweryfikujemy sprawę. 

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AnIa_229
#1 Nowicjusz#

Dziekuje za odpowiedź.

Zobaczę jeszcze jak sytuacja rozwinie się na dniach po zwróceniu środków z tego jednego zamówienia, jeśli dalej tak będzie to wtedy będę się kontaktować z bankiem.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Skontaktuj się ze swoim bankiem - jeśli środki są zablokowane to jest to do wyjaśnienia z nimi. 

oznacz moderatorów

AnIa_229
#1 Nowicjusz#

Dziekuje za odpowiedź.

Poczekam na zwrot z tego jednego zamówienia, kiedyś jak na Nike zamawiałam to miałam podobną sytuację ze dwa razy tą samą kwotę pobrali, ale po czasie zwrócili. Jeśli nic się nie zmieni wtedy skontaktuje się z bankiem.

oznacz moderatorów