Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam pytanie otóż zakupiłem pasek u sprzedawcy. Okazał się za mały zwróciłem go zwrotem. Wchodzę teraz w sklep i okazuje się, że nie ma tego sklepu na allegro... Co w takim razie z moim zwrotem pieniędzy? Kto pokryje zwrot??
@marcind87 Ma obowiązek zwrócić, ma max 14dni, nie zwróci to otwórz dyskusję,
Moje kolejne pytanie to zwrot liczymy od dnia dostarczenia paczki czy od następnego dnia? Bo paczka doszła 19.11.2024?! A tak w ogóle dzięki za pomoc 👍
14 dni od odstąpienia od umowy. Powinieneś już otworzyć dyskusję ze sprzedającym
@KOGIEL_T Nie, od chwili odstąpienia od umowy zakupu, zwrotu.
@LEW433 to chyba nie do mnie 😁
@marcind87 ale nie ma sklepu, czy jest zablokowany🤔
Tak to wygląda
My obrazków nie widzimy, póki moderacja nie zatwierdzi🙁
Tekst brzmi następująco " Nie znaleźliśmy ofert dla "caly-swiat"
@marcind87 nie znaleźli, użytkownika na całym świecie, czy paska🤔
Użytkownika nie ma. Tzn całego sklepu... Zobaczymy może moderacja da odpowiedź...
@marcind87 Użytkownik jest na Allegro.Do tego same pozytywne komentarze i SS.Nie ma tylko aktywnych ofert.Kontaktowałeś się z nim telefonicznie? Pamiętaj że życie to "nie je bajka, to je bitwa".Nie chcę być wróżbitą ale mogło coś się przydarzyć.Konto od ponad roku i ponad 600 komentarzy, same pozytywne (sprzedaż pasków), zatem nie posądzałbym sprzedającego o nieczyste zagrania. Oferty mógł usunąć ktoś upoważniony ze względu na niemożność realizacji zleceń (z jakiegoś powodu).A może przebywa na urlopie i zawiesił oferty?
@ART_FOTO a co to za "użytkownik", tzn. sprzedawca🤔
@KOGIEL_T Użytkownik caly-swiat - jest na Allegro.Ostatnie logowanie wczoraj o 19.30.Może poszedł na urlop i zawiesił oferty, a może tak jak wspomniałem wcześniej coś nie stykło.Życie ..
@marcind87 Jeśli zwróciłeś produkt, sprzedający powinien zwrócić za niego pieniądze w ciągu 14 dni. Jeśli te 14 dni minęły, możesz założyć ze sprzedającym dyskusję.