Cześć . Mam problem .
nadalam zwrot przesyłki poprzez Allegro one . Paczka widnieje jako nadal zwrot utworzony i jako nie nadany od kilku dobrych dni . Sprzedający się niecierpliwi i ja również ponieważ chcąc zgłosić reklamację , chcą ode mnie nr przesyłki którego nie mam . Mam tylko nr zwrotu. Czy ktoś miał podobną sytuację ?
Cześć @Angelikasochacka, podaj proszę numer zwrotu lub numer zamówienia.
355 409 C9
@Angelikasochacka zgodnie z informacją w naszym systemie zwrot został wygenerowany, ale nie nadałaś paczki. Po nadaniu generuje się numer przesyłki, tutaj go nie mamy.
Czy możesz opisać, w jaki sposób nadawałaś zwrot?
Oczywiście. W automacie poproszono o kod zwrotu,który wbiłam i otworzyła się skrytka . I tyle . Nie wiem co mogło pójść nie tak .
@Angelikasochacka czy podczas nadawania przy automacie był ktoś jeszcze? Czy zatwierdziłaś nadanie? Podaj proszę numer lub adres automatu w któym nadawałaś paczkę, oraz datę i mniej więcej godzinę nadania.
Absolutnie nikogo nie było .
nr zwrotu 355 409 C9
W automacie podeszłam i poprosił aby wpisać kod zwrotu wpisałam otworzyła się skrytka włożyłam zamknęłam tyle .
Automat Zabrze ul Ślęczka 8 o ile się nie nyle
jwst to jedyny obok mojego domu
Data 19 marzec w godzinach porannych
max do południa
@Angelikasochacka spróbujemy odnaleźć Twoją przesyłkę. Informacje prześlemy Ci w wiadomości mailowej.