Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, ostatnio robiłem zwrot u sprzedawcy. Tego samego dnia, kiedy sprzedawca otrzymał mój zwrot, dostałem informację z banku, że pieniądze wrócą na moje konto w kolejnym dniu roboczym. I tak było. Gdy zwróciłem kolejny raz zakup i sprzedawca go otrzymał, również dostałem te same powiadomienie z banku, że środki zostaną zwrócone w kolejnym dniu roboczym, ale dziś mija 2 dzień. Czy może się to jeszcze przedłużyć o kolejne dni?
@rafalborysowski Chyba nie z banku otrzymałeś tę informację, tylko od Allegro? Gdy sprzedawca zwraca pieniądze po zwrocie towaru, otrzymujesz je od Allegro w ciągu 3 dni roboczych. Allegro informuje Cię o tym mailem.
Jeżeli jednak z banku otrzymałeś te powiadomienia, pytaj bank o ewentualne opóźnienia.
Dostałem maila od Allegro oraz powiadomienie w aplikacji mojego banku.
@rafalborysowski Którego zamówienia dotyczy ten zwrot?
3db36001-4080-11ec-8bfa-9774397ce4c8
Z tym, że odsyłałem drugi produkt zakupem późniejszym by nie płacić za przesyłkę, gdyż wykorzystałem już wcześniej darmowy pojedynczy zwrot.
@rafalborysowski Sprzedający poprawnie zlecił zwrot również za drugą sztukę. Czas realizacji to kilka dni roboczych, więc maksymalnie jutro pieniądze powinny do Ciebie wrócić.