Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry, chciałam zapytać czy jeśli dokonałam zakupu u jednego sprzedawcy kilku rzeczy , a on je wysłał w osobnych paczkach i doliczył do każdej paczki koszt wysyłki, mogę przy zwrocie domagać się zwrotu kosztów wysyłki. Dopiero po wysyłce zauważyłam że są trzy paczki i do każdej doliczony koszt wysyłki. Dodam że sprzedawca dał taką informację, tylko ja nie zauważyłam, spotkałam się pierwszy raz z taką sytuacją. Wiem moje gapiostwo, więc proszę bez komentarzy że za gapiostwo się płaci, tylko czy jest jakiś wyjście z tej sytuacji.
Normalnie powinien z każdej paczki zwrócić za przedmiot + najniższy koszt dostawy dostępny w ofercie (0zł za smart sie nie liczy). Paczki zostały wysłane zgodnie z zakupem, wiec w sumie nic sie nie zmienia.
@Mirkakaw w przypadku odstąpienia od zakupu sprzedawca powinien zwrócić Ci koszt najtańszej dostawy, którą udostępnił w ofercie.
Czy jest opcja na Allegro żeby wysłać zwrot za darmo?
@Mirkakaw sprawdź w zakładce ,, zwroty ,,
@Mirkakaw to zależy od pierwotnej metody dostawy w zamówieniu. Jak klikniesz zwrot, to pokażemy ci dostępne opcje. Jeżeli była to dostawa InPost, powinnaś mieć możliwość darmowego zwrotu