Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W wyniku prowadzonej dyskusji , przy pomocy Allegro udało mi się odzyskać pieniądze za towar 320,01 Pln .
Niestety próby odzyskania poniesionych kosztów przesyłki ( 149,63 Pln ) nic nie dały . W prowadzonej dyskusji zamieściłem potwierdzenie nadania , potwierdzenie zapłaconej kwoty oraz nr rachunku do zwrotu . Taki sam jak przy zakupie . W ramach Allegro Protect ( wniosek ) o zwrot poniesionych kosztów przesyłki . Niestety nie mogę wpisać wnioskowanej kwoty rekompensaty . Dostaję informację
''' Na wybrane oferty nie można dokonać więcej zwrotów w ramach Allegro Protect. ''
Co z tym dalej robić . Dyskusję mam nierozwiązaną . Stanowisko Allegro w dyskusji było jasne - Sprzedający powinien zwrócić koszty przesyłki
Zakup od firmy z Chin
A nie da się dopisać takiej informacji?
Jaką informację i gdzie ?. Wniosku z Allegro Protect nie mogę wysłać
A masz możliwość złożenia wniosku do Allegro Protect?
@Client:98840934 allegro zgodnie z regulaminem nie odda więcej niż zapłaciłeś 😞
@Client:98840934 zakup z Chin i zdziwiony?
Tak . Zdziwiony . Twoja odpowiedz nic nie wnosi . Stanowisko Allegro w sprawie ZWROTU KOSZTÓW PRZESYŁKI jest jasne . Moje pytanie : jak odzyskać zwrot kosztów przesyłki ?
Z Chin? Nic nie odzyskasz, a allegro więcej nie odda tyle w temacie. Chińczyk se otworzy nowe konto i se możesz mu sądem grozić.
@Client:98840934 Pisz od Chin, pojedź tam.
@Client:98840934 Cześć! Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Widzę, że sprzedający wciąż nie odpowiedział na naszą wiadomość. Skontaktujemy się z nim ponownie w tej sprawie. Proszę o chwilę cierpliwości 🙂