Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zamówiłem meble, przesyłka została uszkodzona przez kuriera i odesłana spowrotem. W tym czasie zrezygnowałem z zakupu, bo już było tygodniowe opóźnienie. sprzedający obciążył mnie podwójnymi kosztami transportu (700zł) który w ogóle do mnie nie dotarł. z kwoty 1928 zł zwrócił tylko 1228 zł. jak załatwić sprawę?
@Pisar944 należało zgłosić reklamacje nie zwrot. Masz jakiś kwit że paczka była uszkodzona?
tylko wiadomość od sprzedającego, że paczka została przewrócona. teraz piszę, że nie ma takiej informacji, że paleta została przewrócona
Odmowa odbioru?
tak twierdzi
@Pisar944 widzę, że prowadziłeś w tej sprawie dyskusję ze sprzedającym. W tym przypadku powinieneś skontaktować się ze sprzedającym i ustalić dalsze kroki. Skonsultuję sprawę i wrócę do Ciebie z informacją.
@Pisar944 wznowiliśmy dyskusję i się w niej wypowiedzieliśmy. Z uwagi na to, że przesyłka nie została do ciebie doręczona, sprzedający nie może obciążyć Cię kosztem uszkodzenia towaru, powinien także zwrócić koszt najtańszej metody dostawy udostępnionej w ofercie.