Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy przy zwrocie zakupionego towaru na własny koszt, sprzedający zwraca kwotę powiększoną o koszt przesyłki ?
Po przesłaniu formularza zwrotu otrzymałem numer zwrotu i adres do wysyłki na własny koszt ( Chorwacja ) , od sprzedającego nie otrzymałem żadnej informacji .
@Client:98840934 przedmiot zwracasz na własny koszt. Sprzedawca powinien zwrócić cenę towaru i najtańszy koszt transportu w danej ofercie.
Zwrot zawsze jest w gestii kupującego, tylko Smart daje go jako darmowy albo jak udostępnia go sprzedajacy, więc odsyłasz na własny koszt, sprzedajacy zwróci Ci koszt zakupu + najtańszy koszt wysyłki w danej ofercie. Jeżeli reklamujesz i wysyłasz na własny koszt to po rozpatrzeniu reklamacji sprzedajacy zwraca koszty wysłania. Czytać przed zakupem!
Zwrot miałem udostępniony . A czytać potrafię
Cześć.
Oczywiście że zwraca ale koszt wysyłki który zapłaciłeś podczas zakupu jeśli był to najniższy dostępny podczas zakupu w ofercie. Jeśli miałeś darmową wysyłkę lub wybrałeś jakąś lepszą usługę (np. kuriera zamiast poczty) to nie dostaniesz zwrotu za przesyłkę albo dostaniesz za ten najniższy koszt dostępny w ofercie.