Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam,
Dnia 22-10-2024 kupiłam strój z dostawą z Chin ,towar miał dotrzeć 29-30 pażdziernik( bardzo mi zależało i dlatego go kupiłam bo było napisane że dotrze max.30, towar doszedł 04-11-2024 i juz teraz jest mi nie potrzebny i zrobiłam zgłoszenie zwrotu,Okazało sie że nie dośc że 40 zł za transport nie zwracają to jeszcze mam odesłać towar na swój koszt choć to on zawinił bo nie dostarczył paczki o czasie.
Czy jest jakas opcja zwrotu Za darmo.
@kkmalutka widzę, że w ofercie sprzedający określił warunki zwrotu. Rozumiem, że może być to frustrująca sytuacja jeśli sprzedający nie wywiązał się z czasu dostawy.
W ofercie jasno jest jednak określone, że koszt zwrotu leży po stronie kupującego.
@N_Nitka28 nie bronię sprzedawcy , ale chciałbym zwrócić uwagę autorowi wątku , tudzież i Tobie na to , że prezentacja oraz ,, przewidywanie ,, czasu dostarczenia to broszka tylko i wyłącznie allegro i to Wy powinniście ponosić odpowiedzialność za swoje wróżby i następnie w kolejności dochodzić roszczeń od sprzedawcy jeśli uchybił swojemu obowiązkowi jakim jest wysyłka w deklarowanym terminie . .