anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zwrot kosztów transportu

kkmalutka
#7 Wielbiciel#

witam,

Dnia 22-10-2024  kupiłam strój z dostawą z Chin  ,towar miał dotrzeć 29-30 pażdziernik( bardzo mi zależało i dlatego go kupiłam bo było napisane  że dotrze  max.30, towar doszedł  04-11-2024   i juz teraz jest  mi nie potrzebny  i zrobiłam zgłoszenie zwrotu,Okazało sie że nie dośc że 40 zł za transport nie zwracają to jeszcze mam odesłać towar na swój koszt  choć to on zawinił  bo nie dostarczył paczki o czasie.

Czy jest jakas opcja zwrotu Za darmo.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kkmalutka widzę, że w ofercie sprzedający określił warunki zwrotu. Rozumiem, że może być to frustrująca sytuacja jeśli sprzedający nie wywiązał się z czasu dostawy. 

W ofercie jasno jest jednak określone, że koszt zwrotu leży po stronie kupującego. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 nie bronię sprzedawcy , ale chciałbym zwrócić uwagę autorowi wątku , tudzież i Tobie na to , że prezentacja oraz ,, przewidywanie ,, czasu dostarczenia to broszka tylko i wyłącznie allegro i to Wy powinniście ponosić odpowiedzialność za swoje wróżby i następnie w kolejności dochodzić roszczeń od sprzedawcy jeśli uchybił swojemu obowiązkowi jakim jest wysyłka w deklarowanym terminie . .

oznacz moderatorów