anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot którego nie otrzymałam

fc_dystrybucja
#9 Pomysłodawca#

Sprzedawca u którego zwróciłam towar, wysłał mi potwierdzenia że wysłał mi zwrot , którego ja na koncie po dzień dzisiejszy nie otrzymałam .    A chce nadmienić że nie dostałam żadnego e-meila o zwrocie

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

kostas11
#21 Demiurg#

@fc_dystrybucja sprawdź bo nie zawsze wracają na konto 😞

Kupujący otrzyma zwrot środków:

• na konto bankowe, z którego wykonał przelew lub na rachunek karty, którą płacił
  • na rachunek limitu odnawialnego Allegro - jeżeli płacił z wykorzystaniem rat
  • na Allegro Finanse - jeśli płacił opcją Płacę przelewem tradycyjnym.
________
Κώστας
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@fc_dystrybucja Jeśli nie było maila, to nie zwrócił. Otwórz Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa zgłoś problem i po 24 godzinach poproś tam o interwencję pracownika Allegro - wtedy szybko zwróci.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@fc_dystrybucja Podaj mi proszę numer oferty lub zamówienia, którego dotyczy zwrot, sprawdzę czy Sprzedający zlecił zwrot dla Ciebie w naszym systemie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

fc_dystrybucja
#9 Pomysłodawca#
Nr d8a7e231-74f6-11eb-9010-d5c0d0975244

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@fc_dystrybucja Sprawdź proszę ponownie historię swojego konta, ponieważ według moich informacji Sprzedający zlecił zwrot dla Ciebie 17 marca. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

fc_dystrybucja
#9 Pomysłodawca#

Zlecił zwrot na konto allegro ? Czy na konto bankowe. Nie otrzymałam żadnego potwierdzenia

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@fc_dystrybucja W przypadku zwrotu środki są zwracane na instrument płatniczny, z którego opłacone było zamówienie, czyli w Twoim przypadku konto bankowe. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

fc_dystrybucja
#9 Pomysłodawca#

Zlecił zwrot na konto allegro ? Czy na konto bankowe. Nie otrzymałam żadnego potwierdzenie

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

zlecił zwrot przez płatności allegro

więc Tobie zwrot zrobi allegro - opis tego zwrotu może być mylący i dojść po kilku dniach

oznacz moderatorów