Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem na Allegro produkt z dostawą do paczkomatu, ale zanim jeszcze paczka została nadana to znalazłem inny produkt w niższej cenie, więc zgłosiłem zwrot. Myślałem, że albo w ogóle tej paczki nie wyślą albo wyślą i ja sam ją zwrócę przez paczkomat. Dziś (5.09) paczka była w doręczeniu, ale kurier InPost zgłosił reklamację i paczki nie ma. Co mogę zrobić? Otrzymałem na maila formularz do reklamacji od InPost, ale paczki nie mam, więc nie wiem czy jest sens pisać do nich.
Ale to zakup od firmy? zwrot zrobiony więc zadzwoń do InPostu i wyjaśnij sprawę ze nie jesteś już właścicielem towaru, odstąpiłeś od umowy zakupu, oraz poinformuj sprzedającego.
Kupiłeś od firmy czy od prywatnego sprzedawcy ?
Od firmy
@Client:50987088 nic nie rób , sprzedawca otrzymał taką samą wiadomość ,podejmie odpowiednie kroki , możesz się z nim skontaktować przez CW
Czyli mam otworzyć dyskusję?
@Client:50987088 czy według Ciebie dyskusja jest jedyną formą kontaktu ze sprzedawcą ?.... są inne bardziej ucywilizowane .
No nie, spokojnie, pierwszy raz mi się taka sytuacja zdarzyła, więc proszę o wyrozumiałość.
@Client:50987088 więc skorzystaj z funkcji ,, zapytaj o ...,,
Ok, dzięki za pomoc