Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam kupiłem zegarek z karty podarunkowej ale znalazłem inny ciekawszy i anulowalem zakup gdzie wtedy dostanę zwrot ?
Pisz : karty@allegro.pl
W przypadku zwrotu wszystkich Towarów (odstąpienie lub rozwiązanie umowy sprzedaży Towarów), które były przedmiotem Transakcji opłaconej z wykorzystaniem Karty Podarunkowej, Użytkownik otrzyma nową Kartę Podarunkową o takiej samej wartości nominalnej, jak Karta Podarunkowa wykorzystana w tej Transakcji. Karta Podarunkowa zostanie przypisana do Konta Allegro, na którym była wykorzystana pierwotna Karta Podarunkowa. Termin ważności i warunki wykorzystania nowej Karty Podarunkowej będą takie same jak pierwotnej Karty. Jeżeli do końca terminu ważności pierwotnej Karty Podarunkowej w momencie odstąpienia lub rozwiązania umowy sprzedaży Towarów jest mniej niż 14 dni, to nowa Karta Podarunkowa będzie miała 14-dniowy termin ważności - liczony od momentu przyznania tej nowej Karty.
@Pyk933 Zwrot z karty wróci do Twojej zakładki Kupony w ciągu 24 godzin od zwrotu wpaty przez sprzedawcę; https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupony
Sprzedawca powinien oddać wpłatę w ciągu 2 dni.