Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Inpost odblokował mi kod do zwrotu paczki. Chcę ją zwrócić do nadawcy ale na allegro ma ona status jako zwrócona. Czy sprzedawca otrzyma paczkę i będzie mógł mi zwrócić pieniądze jak ją nadam jako zwrot? Czy to że paczka teraz ma status zwróconej nie ma znaczenia?
@Client:46322399 Dlaczego konieczny był kontakt z InPost i odblokowanie kodu? Podaj też numer zamówienia, które jest zwracane.
Robiłem zwrot pierwszy raz i zgłosiłem go przed dostarczeniem paczki. Poczytałem instrukcje o zwrotach i tam było napisane,że trzeba podać kod zwrotu. Gdy byłem przy paczkomacie to zamiast otwarcia skrzynki otrzymałem instrukcję do wpisania kodu ale myślałem,że jak moja paczka nie ma tego kodu będzie jakiś problem więc użyłem kodu do otwarcia skrzynki. wróciłem do domu aby na paczce umieścić kod zwrotu. Jak wróciłem to kod już nie działał. Zgłosiłem to telefonicznie do inpost i tam kod został odblokowany ale status tej przesyłki jest na allegro jako zwrócony. Gdzie znajdę numer zamówienia? Widzę tylko numer oferty.
@Client:46322399 możesz spokojnie nadać ten zwrot. Wszystko będzie w porządku, po prostu nasz system zarejestrował pierwsze "nadanie". Nie będzie to jednak kolidowało z dalszym procesowaniem paczki i zwrotu 🙂
Opisałem problem tylko nie wiem czy odpowiedź trafiła do Pani czy na ogólny czat?
Czyli mogę bez obaw zwrócić tą przesyłkę?
@Client:46322399 zwróć bo sprzedawca na nią czeka 😀
@Client:46322399 tak odeślij paczkę i tak nie jest Twoja jak zgłosiłeś zwrot.