anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniążków

Client:108138438
#7 Wielbiciel#

Witam jakieś 2/3 tygodnie temu zamówiłem produkt na allegro zapłaciłem z góry i następnego dnia dostaje telefon że przesyłka jest za ciężka i sprzedawca nie może jej wysłać, prosił tym samym żebym anulował zamowienie a on od razu wykona zwrot środków, niestety zamiast anulowania wykonałem zwrot towaru którego nawet nie dostałem. Po skontaktowaniu się ze sprzedającym twierdzi że pieniądze zostały zwrócone lecz ja ich nie otrzymałem. Piszę tu tak poźno ponieważ myślałem że sprawa się rozwiąże jak minie czas na zwrot towaru lecz niestety nic się nie zmienia. Czy jest szansa na to aby odzyskać te pieniądze? Jeśli tak to w jaki sposób?  Warto dodać że dostałem maila o tym że sprzedający anulował zamowienie.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:108138438  Środki po zwrocie trafiają tam skąd wyszły, wcześniej dostajesz maila od Allegro, był mail?

oznacz moderatorów

Client:108138438
#7 Wielbiciel#

Dostałem tylko maila od Allegro że zamówienie zmieniło status i zostało anulowane, po tym sprawa ucichła 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:108138438 czy chodzi o zamówienie nr 760287f0-c117-11ee-8f8b-0f6a35b0ec33?
Jeśli tak, to sprzedający zlecił zwrot, ale został on anulowany. 
Jeśli masz problem, aby dogadać się ze sprzedającym, załóż proszę dyskusję, po 24h możesz poprosić o pomoc Allegro. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów