anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy za częsci samochodowe.

MAMY ROZWIĄZANIE!
yahel-y
#7 Wielbiciel#

Witam,
Dnia 20 cze 2025, 14:26 kupiłem Zestaw uszczelek uszczelki silnika Skoda Fabia 1.4 MPI 4K0 -79,21 zł oraz 4x uszczelka cylindra podkLadka miedz 0,14 Skoda Favorit Felicia Fabia 4SK - 57,40 zł Sprzedający poinformował mnie, że jedna uszczelka jest uszkodzona
" Zamówienie nr: T-397535 - realizacja Dzień dobry - piszę w sprawie zamówienia - uszczelka cylindra 4szt - 1 sztukę mamy uszkodzoną na magazynie -proszę o informację czy wysłać 3 szt i za 1 zwrot kwoty?Czy zwrot za 4 uszczelki?"
W rozmowie telefonicznej powiedziałem o zwrot kwoty 57,40 Sprzedający poinformował mnie, że natychmiast dokonuje zwrotu środków,
W szczegółach zakupu pojawiła się informacja: "Zwrot pieniędzy opóźniony. Operator PayU może oczekiwać działania z Twojej strony, rekomendujemy sprawdzić skrzynkę email." Jednak na poczcie nie mam żadnej wiadomości ani od Allegro, ani od PayU.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@yahel-y podaj proszę numer zamówienia Allegro. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
yahel-y
#7 Wielbiciel#

Zamówienie nr: T-397535

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@yahel-y nie jest to numer zamówienia Allegro. Zamówienie znajdziesz w zakładce Moje zakupy. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@yahel-y skontaktuj się z nami przez ten formularz, abyśmy mogli wyjaśnić sprawę. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów