Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zakupiłem produkt.
Produkt nie został wysłany w terminie.
Dostałem wiadomość mail, że sprzedający zwrocił mi środki, które będą między 3-7 dni roboczych.
W panelu "moje zakupy" nie widzę informacji o tym że środki zostały zwrócone, tylko że paczka jest w trakcie nadawania.
Też mam ten problem, kupiłem coś (nie-Lokalnie), czekałem tydzień na wysyłkę, po czym się okazało, że Sprzedający towaru zwyczajnie nie ma... Poprosiłem o zwrot hajsiwa, niby zwrócił, ale jakoś tego nigdzie nie mogę znaleźć...
@wrozek1945 @BoloBajerolo Podajcie mi proszę numer zamówień, których dotyczą Wasze zwroty. Sprawdzę, czy Sprzedajcy zlecili je dla Was w naszym systemie.
Dzięki za szybką reakcję, ale właśnie dotarł do mnie email, że będzie zwrot, jest tam napisane "Identyfikator zwrotu pieniędzy 9f10fda3-a5e4-11ec-894c-c72b87ed7c42", więc prawdopodobnie wszystko jest OK i trzeba trochę poczekać. Jestem 19,5 lat na Allegro i czasem coś mnie zaskakuje...
@BoloBajerolo Drobiazg, cieszę się, że sprawa się wyjaśniła, ale gdybyś miał jakiekolwiek pytania lub wątpliwości w przyszłości, pisz śmiało. Pomożemy 😉