anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zwrot pieniędzy

wrozek1945
#1 Nowicjusz#

Witam, zakupiłem produkt.

Produkt nie został wysłany  w terminie. 

Dostałem wiadomość mail, że sprzedający zwrocił mi środki, które będą między 3-7 dni roboczych.

W panelu "moje zakupy"  nie widzę informacji o tym że środki zostały zwrócone, tylko że paczka jest w  trakcie nadawania. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

BoloBajerolo
#1 Nowicjusz#

Też mam ten problem, kupiłem coś (nie-Lokalnie), czekałem tydzień na wysyłkę, po czym się okazało, że Sprzedający towaru zwyczajnie nie ma... Poprosiłem o zwrot hajsiwa, niby zwrócił, ale jakoś tego nigdzie nie mogę znaleźć...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@wrozek1945 @BoloBajerolo Podajcie mi proszę numer zamówień, których dotyczą Wasze zwroty. Sprawdzę, czy Sprzedajcy zlecili je dla Was w naszym systemie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

BoloBajerolo
#1 Nowicjusz#

Dzięki za szybką reakcję, ale właśnie dotarł do mnie email, że będzie zwrot, jest tam napisane "Identyfikator zwrotu pieniędzy 9f10fda3-a5e4-11ec-894c-c72b87ed7c42", więc prawdopodobnie wszystko jest OK i trzeba trochę poczekać. Jestem 19,5 lat na Allegro i czasem coś mnie zaskakuje...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BoloBajerolo Drobiazg, cieszę się, że sprawa się wyjaśniła, ale gdybyś miał jakiekolwiek pytania lub wątpliwości w przyszłości, pisz śmiało. Pomożemy 😉 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów