anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy.

nowakk13
#1 Nowicjusz#

Witam, zamówiłem radio do samochodu, przy próbie płatności za pierwszym razem płatność nie przeszła, za drugim też, przeszła dopiero za trzecim więc logiczne jest że pieniądze powinny zostać pobrane 1 raz, a zostały pobrane z konta 2 razy, nie miał bym z tym problemu aczkolwiek ściągnęło mi 1100 zł. Wczoraj jedna transakcja widniała jeszcze w blokadach na koncie a dzisiaj jest już rozliczona i ściągnięta z konta. Bardzo proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Monika__L
#17 Koryfeusz#

spytaj sprzedawcy ile płatności do niego przyszło.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jeżeli 2x za to samo to jedna wraca w ciągu kilku dni automatycznie, zaczekaj kilka dni.

oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#10 Popularyzator#

Witam.

Pytanie zasadnicze - znalazłeś radio samemu w wyszukiwarce Allegro, czy też dostałeś link do oferty z oleiks czy FB?

Marek.

oznacz moderatorów

nowakk13
#1 Nowicjusz#

znalazłem samemu

oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#10 Popularyzator#

Witam.

To połowa problemu z głowy.

To sprawdź jeszcze w kupionych czy przypadkiem przy próbie ponowienia płatności nie kupiłeś dwa razy.

Jeśli jest tylko jeden zakup, to pozostałe płatności powinny wrócić tam skąd wyszły...

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów

nowakk13
#1 Nowicjusz#

niby mam 2 razy aczkolwiek jak zamawiałem 1 raz to pieniądze zostały zwrócone bo danych do dostawy nie uzupełniłem, i miałem pieniądze na koncie. Drugi raz jak zamawiałem to zamówiłem tylko 1 raz

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Poczekaj taka oplata podwójna wraca sama automatycznie w ciągu kilku dni w zależności od metody płatności, szybki przelew 3dni, BLIK 5dni.

oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#10 Popularyzator#

Witam.

Jeśli są dwa zakupy w kupionych to zapewne przy drugim zakupie zapłaciłeś za pierwszy i drugi zakup jednocześnie.

W takim przypadku, należy zrezygnować z jednego zakupu i sprzedawca powinien zwrócić środki za ten zakup.

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów