Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zamówiłem radio do samochodu, przy próbie płatności za pierwszym razem płatność nie przeszła, za drugim też, przeszła dopiero za trzecim więc logiczne jest że pieniądze powinny zostać pobrane 1 raz, a zostały pobrane z konta 2 razy, nie miał bym z tym problemu aczkolwiek ściągnęło mi 1100 zł. Wczoraj jedna transakcja widniała jeszcze w blokadach na koncie a dzisiaj jest już rozliczona i ściągnięta z konta. Bardzo proszę o pomoc.
spytaj sprzedawcy ile płatności do niego przyszło.
Jeżeli 2x za to samo to jedna wraca w ciągu kilku dni automatycznie, zaczekaj kilka dni.
Witam.
Pytanie zasadnicze - znalazłeś radio samemu w wyszukiwarce Allegro, czy też dostałeś link do oferty z oleiks czy FB?
Marek.
znalazłem samemu
Witam.
To połowa problemu z głowy.
To sprawdź jeszcze w kupionych czy przypadkiem przy próbie ponowienia płatności nie kupiłeś dwa razy.
Jeśli jest tylko jeden zakup, to pozostałe płatności powinny wrócić tam skąd wyszły...
Pozdrawiam. Marek.
niby mam 2 razy aczkolwiek jak zamawiałem 1 raz to pieniądze zostały zwrócone bo danych do dostawy nie uzupełniłem, i miałem pieniądze na koncie. Drugi raz jak zamawiałem to zamówiłem tylko 1 raz
Poczekaj taka oplata podwójna wraca sama automatycznie w ciągu kilku dni w zależności od metody płatności, szybki przelew 3dni, BLIK 5dni.
Witam.
Jeśli są dwa zakupy w kupionych to zapewne przy drugim zakupie zapłaciłeś za pierwszy i drugi zakup jednocześnie.
W takim przypadku, należy zrezygnować z jednego zakupu i sprzedawca powinien zwrócić środki za ten zakup.
Pozdrawiam. Marek.