Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem klucz pleumatyczny w opisie sprzedający zachwala klucz ale nie bardzo zrozumiałe opisał na temat czy wzestawie znajduje się bateria i ładowarka okazało się to że klucz jest nie kompletny brak baterii I ładowarki odesłałem na drugi dzień ale w formularzu zwrotu zaznaczyłem reklamacja brak części dyskusja sietoczt o zwrot pieniędzy sprzedający wysyła jako reklamacja do producenta na zwłokę gra 14dni mija kolejne parę dni pisze do niego o zwrot pieniędzy lub dorzuć baterie I odeślij do mnie a ja przyjmę zwrot pisze do mnie ze klucz nie zawiera baterii ja odp.wiec czekam na zwrot pieniędzy bo w opisie jest mowa o baterii I ładowarce ale ty celowo nie napisałeś że klucz jest nie kompletny dyskusja trwa straszy mnie art.ze paczka jest do odebrania za każdy dzień będę płacił po kilka złoty za skrzynkę ale gdzie ta paczka sie znajduje nie napisał a ja nie pytałem bo nie mogę się z nim dogadać odesłał do mnie moją własność ja paczki nie mam kodu do skrzynki inpost & Orlen nie mam a po drugie poco mi sprzęt nie kompletny zwróciłem się o pomoc do allegro Protect bo sprzedawca odmówił kategorycznie zwrotu pieniędzy.
Czy ktoś już korzystał z allegro protect
@soyam Nie będziesz płacił za jakieś składowanie, straszy cię w dyskusji? a ile czasu minęło od otwarcia dyskusji? po 14odnacz ją jako nierozwiązaną, ważne.
@soyam A daj link do tej aukcji.
@soyam rozumiem, że chodzi o zamówienie nr 955dd9c0-86f5-11ef-b31d-63db22821261?
Otrzymałeś juz zwrot w ramach Allegro Protect 🙂 Pieniądze w ciągu 3-7 dni roboczych trafią na konto lub kartę, z których opłacono zakup.