anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniadzy

Client:44285518
#7 Wielbiciel

Dzień dobry chiałbym sie spytać jesli sprzedający zrobił zaslepke pod kolor który chciałem mówiłem mu ze to jest samochód z 2012 roku podawałem mu vin a on powiedział ze tak ze ma ta zaslepke ale nie powiedział ze ta zaslepka pasuje do samochodów z 2015 roku czyli po lifcie potem dzwoniłem kilka razy a on do mnie mówi ze to ja mam nieoryginalny zderzak i zwrotów nie przyjmuje więc zwróciłem ale paczki nie wysłałem co teraz czy mam prawo do odzyskania pieniędzy 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:44285518  Nie.  Kolor zaślepki nie określa numer VIN  ale jest specjalny numer koloru który jest przypisany do konkretnego  auta.

Nie masz podstaw do złożenia reklamacji, a skoro zwrotu sprzedający nie przyjmuje to zaślepkę sobie zostaw.  Każdy lakiernik ci kolor poprawi.

oznacz moderatorów

olorsolo
#9 Pomysłodawca

Zaślepka mu nie podejdzie bo jego zderzak to przed lift a zaślepka jest do po lift, tu nie chodzi o kolor tylko, że jego zderzak jest inny. Prawdopodobnie o to chodzi.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:44285518 nie zwrot a reklamacja. 

Udaj się do salonu marki samochodu i poproś o potwierdzenie zgodności części z numerem VIN. Jak będzie nie zgodna odwołaj się od decyzji reklamacyjnej.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Oczekujesz że ci na aucie po 13latach lakier nie wyblakł?

oznacz moderatorów