Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć wszystkim.
Sytuacja wygląda tak. Zamówiłam towar i zapłaciłam przelewem bankowym. Po chwili zauważyłam, że zamówiłam nie na ten adres co powinnam i anulowałam zamówienie. Teraz mam problem z odzyskaniem pieniedzy. Sprzedawca mi pisze, że nie odnotował mojej płatności. Czy zwróci mi to paybynet, bo przez tą platformę był zakup? Ile mam czekać na zwrot?
tu jest platforma allegro. Nie wiem czy ktoś tu będzie wiedział jak działa paybynet. Generalnie pytanie z czapy bo nie na temat.
Pytanie nie jest " z czapy", bo zamawiałam właśnie przez allegro. Jakbym zamawiała gdzie indziej to tego pytania by nie było. Może ktoś miał podobna sytuacje i dlatego pytam 🤦:płeć_żeńska:
a sama znalazłaś ofertę czy kupowałaś gotowego linku?
Allegro nie ma metody płatności paybynet
„Czy zwróci mi to paybynet, bo przez tą platformę był zakup?”
„zamawiałam właśnie przez allegro”
To w końcu przez jaką platformę był dokonany zakup? bo piszesz sprzeczne ze sobą rzeczy 🙂
Jeśli kupowałaś przez Allegro to podstawowe pytanie jest takie - jaki jest status płatności przy tym zakupie w zakładce „moje zakupy”?
@malwina24011993 Zasada taka jak środki poszły a nie dotarły do sprzedającego to są u operatora płatności i powinny się odbić i wrócić, a czy wrócą skoro nie wiemy czy to zakup na Allegro!.
jak zakup na allegro i przez allegro i sprzedawca nie ma środków to ma je allegro
ale ostatnio jest tutaj opisywanych dużo lewych stron sugerujących zakupy na allegro