Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem w dniu 15.02
2023 kupiłam 2 przedmioty z różnych sklepów i allegro Smart za 10.99 zapłaciłam za nie blik natomiast w dniu dzisiejszym anulował jeden przedmiot miał mi przyjść zwrot pieniążków na konto ale tak się nie stało a wzamian za to mam dwie kwoty pobrane ta 145.89 i druga pomniejszona o ten przedmiot który anulowałam czyli 95.99 wychodzi na to że w tym momencie zostały mi ściągnięte pieniążki z konta i jestem stratna 145.89zl co mogę z tym zrobić?
Jeżeli została pobrana płatność 2x za to samo to jedna musi wrócić na konto w ciągu 3dni.
A z kim można sie kontaktować aby to wyjaśnić?
@milka1234567890 alias @LEW433 Ty teraz jak Bóg, w trzech osobach tutaj występujesz 😂🤣
Cosik ci się miesza, o ile pamiętam to masz wiele kont i tu robisz w formie "łapać złodzieja".🤣 A wiesz kto najgłośniej krzyczy? złodziej!
@agniesia20214 Cześć. 🙂 Widzę, że sprzedający zlecił wczoraj zwrot pieniędzy za jeden z anulowanych produktów. Czy po anulowaniu zakupu ponownie zleciłaś płatność? Prześlij nam proszę przez ten formularz potwierdzenie obu przelewów: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f&subjectId=dd1481bc-6.... Nie martw się, z pewnością wszystko się wyjaśni 🙂