anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot przed wysłaniem paczki

Client:102967920
#7 Wielbiciel#
  • W niedzielę wieczorem anulowałam zakup kilka minut po jego zamówieniu, ponieważ się pomyliłam z metodą dostawy (paczkomat za pobraniem). W poniedziałek rano zauważyłam że to zamówienie ma zmieniony status jako na nadane i zrobiłam zwrot zakupu (ok 9 godziny) ale nie wybrałam metody zwrotu, zrobiłam to dopiero po 15. Dziś patrzę że przesyłka czeka na mnie w paczkomacie. I pytanie czy mam odebrać to i zrobić zwrot czy nie odbierać? 
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Nie rozumiem jak mogłeś zrobić zwrot skoro wcześniej anulowałeś zakup, wynika ze nie anulowałeś zakupu, ale jakbyś anulował zakup przed wysłaniem to nie należy odbierać, teraz możesz odebrać i odesłać ale Ja bym nie odbierał jak to Smart ponieważ sprzedajacy może robić problemy, np: że towar uszkodzony itd, a jak nie odbierzesz to niczego nie może Ci zarzucić, towar wróci do niego a Tobie musi zwrócić śrdoki.

oznacz moderatorów

Client:102967920
#7 Wielbiciel#

Nie był to SMART, być może nie dokończylam czegoś przy anulowaniu ale zwrot został zarejestrowany o 9 jedynie ta metoda zwrotu. Czy sprzedawca mógł nie dostać informacji o zwrocie jeśli na czas nie wybrałam tej metody?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Czy dostał czy nie to drugorzędna sprawa, ważne kiedy i jak Ty odstąpiłaś od umowy zakupu, jak przed nadaniem to nie powinien wysyłać, a jak wysłał to jego problem, wówczas nie odbierasz tego.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:102967920 podaj proszę numer zamówienia. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów