Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie, kod zwrotu ktory trzeba podac w paczkomacie trzeba tez ns paczce zapisać? I czy wystarczy karton i produkty do zwrotu czy cis jeszcze powinno byc? Pierwszy raz zwracam towar wiec nie wiem co i jak.
Kod , który otrzymałeś namaluj na paczce i następnie użyj go do otwarcia skrytki
A jeszcze pytanie, czy formularz odstąpienia od umowy jest wymagany? Bo sprzedawca mi tak pisal ze musze dołączyć do paczki ze zwrotem.
Kod możesz (nie jest konieczny) na paczce. Musisz go mieć do otwarcia skrytki.
Kod jest konieczny na paczce, jeśli nie zwracasz w ramach Smart. Przy Smart nawet nie musisz go wpisać, ale lepiej napisz. Do paczki oprócz przedmiotu możesz włożyć kartkę ze swoimi danymi, nickiem z Allegro, to ułatwi sprzedawcy identyfikację zwrotu.
lew433 Lepiej namalować , zdarzają się zaginięcia
@Client:50580810 Przy okazji, taką paczkę możesz też zanieść do pobliskiego punktu obsługi paczek InPost, gdyby paczkomat był przepełniony.
Pamiętaj również, że kod możesz wykorzystać tylko raz i jeżeli z jakiegoś powodu zakończysz zwrot zamykając skrytkę, paczkomat nie przyjmie tego kodu. Spotkałem się z klientami, którzy właśnie wklepali kod w paczkomacie, skrytka się otworzyła, ale nie umieszczali w niej paczki, bo nie dodali czegoś do paczki i musieli dzwonić na infolinię.
Czasami też paczkomat może nie przyjąć kodu (nikt nie wie czemu, coś było o starych modelach). Jeżeli świeżo wygenerowany kod nie zostanie przyjęty, możesz zanieść do POKu - zawsze przyjmą.