Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak to jest ze zwrotem tkanin ciętych z belki? Przymierzam się do zakupu, bardzo mi zależy na konkretnym odcieniu danego koloru, czy jeśli w rzeczywistości okaże się inny od tego na zdjęciach lub po prostu mi nie przypasuje, to mogę normalnie dokonać zwrotu? Czy jak kupuje materiał cięty to ta zasada nie obowiązuje?
@ziellona11 lepiej przed zakupem zapoznać się z zakładką zwroty i skontaktować się ze sprzedającym
@ziellona11 Najlepiej iść do sklepu stacjonarnego i tam dokonać zakupu. Zarówno zdjęcie jak monitor może minimalnie przekłamywać kolory (zależy to od ustawień) Nigdy nie będziesz wiedziała jaki jest rzeczywisty odcień patrząc na monitor. W rzeczywistości może się róznic o pół tonu i już będzie problem. Przypuszczam, że może byc kłopot ze zwrotem ciętej tkaniny.
Co do zasady: prawo do odstąpienia od zakupu ciętej na wymiar tkaniny nie przysługuje (chyba, że sprzedawca postanowi inaczej), ale ... możesz kupić próbkę. Jeżeli kolor wyda Ci się odpowiedni - to kupisz tyle ile potrzebujesz, a jeśli nie - zostanie Ci tylko próbka.