Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.Zakupiłam dwa produkty od jednego sprzedającego.Chce zwrócić produkty ale płatność była przez raty od nowa.Podczas wypełniania formularzu zwrotu trzeba podać nr rachunku bankowego.Czy mam podać swój prywatny i swoje dane i wpłacić na konto banku? czy te wpisać nr konta banku który zapłacił w moim imieniu?
Przy odstąpieniu od umowy ze sprzedawcą, czyli przy wypełnianiu formularza zwrotu podajesz swój numer konta i swoje dane.
Tak jak podał @xyz96 reszta poniżej
Jeśli zdecydujesz się zwrócić towar zakupiony na raty:
W przypadku rat Od.nowa w ramach Limitu odnawialnego Allegro zwracane środki powiększą kwotę Twojego limitu do wykorzystania na zakupy na raty. Przy kolejnych zakupach na raty nie musisz ponownie wypełniać wniosku kredytowego, a zakupy potwierdzisz jedynie kodem SMS.
Witam ! A w jaki sposób otrzymam potwierdzenie ze sprzedający zwrócił kwotę zakupu?
Na maila że dokonał zwrotu 🙂
No właśnie bo jeżeli nie zwróci kwoty przelanej to kogo obciąży bank? Jak wyglada procedura reklamacji ?
A co w przypadku gdy kupiłem telefon i po miesiącu okazuje się, że został mi on sprzedany bezprawnie tzn. telefon był wzięty na raty, następnie sprzedany do komisu, a komis sprzedał go mi po czym okazuj się, że raty za telefon nie są spłacane i operator blokuje urządzenie. Przez wzgląd że od zakupu minęło więcej niż 14 dni opcja "zwrot" nie jest aktywna. Komis odda pieniądze, ale wcześniej chce towar. Jak to rozegrać we właściwy sposób?
Witam. A czy orientujesz się jak wygląda sytuacja w której zwracam 2 przedmioty z zakupionych 4 i po zakończeniu spłaty kredyt "sam się kończy" czy muszę ją wykonać jakieś ruchy aby nie mieć już limitu odnawialnego. Dziękuję z góry za odp.