Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zwrot (odstąpienie) zrobiłeś, to nie musisz odbierać przesyłki, jak nie masz co robić to odbierz i odeślij.🤗
@Client:102857597 "Nie odbierać paczki? "
Odebrać i zamówić osobno brakujący przedmiot. Nie odebrana paczka to kłopot dla sprzedającego a możliwe że również dla ciebie.
W przypadku nieodebrania paczki jest bardzo prawdopodobne że sprzedający nigdy więcej już niczego ci nie sprzeda, więc możesz już tego kompletu nie zebrać.
Mogą też wystąpić inne "powikłania" ale ja nie jestem od straszenia. Sama decyduj.
Uzupełnienie, no tak przeoczyłem że już został zgłoszony zwrot. Więc trzeba odebrać i odesłać. Wypadałoby otworzyć paczkę i sprawdzić czy wszystko OK, bo skoro sprzedawca wiedział ze zwrot wysyła....
Jeszcze jest ważne czy zwrot był zgłoszony przed wysłaniem paczki czy już po wysłaniu.........
Ludzie uwielbiają pakować się w kłopoty
@Client:102857597 najlepiej abyś w tej sytuacji skontaktowała się ze sprzedającym.
Dodam, że jeśli zwrócisz ten przedmiot (lub go nie odbierzesz i wróci do nadawcy) to po zwrocie wpłaty od sprzedającego zwiększy się Twój dostępny w usłudze Allegro Pay limit.