Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam adidasy dla dziecka przez Allegro, po otrzymaniu paczki okazały się za duże i zostały po uzgodnieniu z sprzedawcą odesłane. Warunkiem zwrotu pieniędzy na konto jest wykonanie zwrotu przez platformę Allegro.??? ,proszę o podpowiedź gdzie to zapisać ???
Jeśli chcesz zwrócić przedmiot, poinformuj o tym sprzedającego:
Dziękuję za podpowiedź 🙂
@xyz96 Masz rację, ale mam wrażenie że jesteś cięty na wszystkich sprzedawców, żeby utrudniać im życie 🙂 wiesz że wtedy trudniej o zwrot prowizji 😞
@ania66m złóż przez allegro będzie szybciej, mniej wypełniania, wysyłania mailowo czy pocztą a i w razie co allegro będzie miało wgląd w sytuację jak byś rozpoczęła spór 😉
@kostas11 Mam wrażenie, że jesteś cięty na wszystkich kupujących, aby tylko utrudnić im życie 🙂 Wiesz, że oni są słabszą stroną transakcji, zazwyczaj, w przeciwieństwie do sprzedających - firm, nie znają przepisów, swoich praw itp. Mogłeś napisać, że taki wymóg jest niedopuszczalny, aby na przyszłość wiedziała 🙂
@xyz96 napisałem że mas że masz rację, ostatnio robiłem allegro zwrot opisze jak to wyglądało :
Klik wszystko uzupełnione, wklej kopiuj nr konta, klik zwrot paczkomat, dostałem kod, zajęło mi to 20 sekund i zapomniałem mam potwierdzenie w panelu na mailu i sms, szybko i przyjemnie.
Nie muszę Ci pisać ile zajmuje napisanie wiadomości gdzie musisz podać
Dane konsumenta, Dane przedsiębiorcy, Jasną informację, że konsument odstępuje od umowy czego kiedy nr zamówienia itp, datę zawarcia umowy, datę wykonania prawa odstąpienia.
Wiesz ile czasu zajmuje znalezienie tego na aukcji 😄