anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zwrot towaru

ritandrzej
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

proszę o pomoc w zwrocie towaru, na allegro kupiłam kurtkę i chcę ją zwrócić. Odebrałam ją w paczkomacie InPost i myślałam, że tak ją też zwrócę, zwłaszcza że podczas zakupu w zakładce dostawa jest napisane "Allegro Kurier24" i zwrot za darmo. Jednak przy tworzeniu dokumentu zwrotu możliwa jest tylko opcja wysyłka na koszt własny. Czy ja to dobrze rozumiem, że ja na swój koszt muszę odesłać towar do Chin, którego koszt przekracza wartość produktu? Czy jest możliwość aby sprzedawca podał mi adres zwrotu w Polsce? Przyznam szczerze, że mam wrażenie, że zostałam celowo wprowadzona w błąd.

Rita Gortat

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Wszystko zależy jak kupiłeś , jeżeli zakup był przez Smarta to możesz tak zwrócić czyli za darmo.Oczywiście 14 dni od odbioru towaru.Kod zwrotu wygenerujesz w zakładce kupione, zwróć część lub całość......na terenie Polski.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

Wejdź w ofercie w zakładkę ,,zwroty ,, tam uzyskasz wszystkie informacje .

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Kupując od sprzedawcy z Chin trzeba brać takie rzeczy pod uwagę. Adres do zwrotu masz podany w aukcji, w zakładce Zwroty. Darmowe zwroty obowiązują tylko na terytorium Polski. Przy odstąpieniu od umowy kupujący odsyła przedmiot na własny koszt, przy reklamacji z powodu wda, koszt odesłania zwraca sprzedawca. 

oznacz moderatorów