Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Złożyłam kilka wniosków o zwrot pieniędzy gdyż zapłaciłam za towar a za kilka dni sprzedający już nie istniał.
Wszystkie wnioski zostały rozpatrzone pozytywnie ( i wcale nie minęło 14 dni od zgłoszenia zwrotu) prócz jednego który został wstrzymany bo 14 dni musi minąć. A dobrze wiem że sprzedający pieniędzy nie odda bo się ulotnił. 🙈 miał ktoś też taka sytuację?
Bywały już takie sytuacje tu, teraz musi zadziałać Allegro.
Tylko dziwi mnie to że pozostałe tranzakcje odbywały się w ten sam dzień i zwrot kosztów jest rozpatrzony pozytywnie. Dlatego pogubiłam się czy musi minąć te 14 dni czy nie.
Cześć @kaska_r4. Którego zakupu dotyczy ten problem?
989491
@kaska_r4, ten numer niestety nie pozwala mi odszukać zamówienia. Proszę, podaj dokładną datę i godzinę transakcji lub numer zamówienia albo tytuł oferty.
0bdc2ba2-45cf-11ef-9c01-052620591131
To jest numer zamówienia
Czy to wystarczy czy jeszcze coś podać??
@kaska_r4, dziękuję! Skonsultuję Twoją sprawę i wrócę z odpowiedzią, gdy tylko otrzymam więcej informacji.
Dziękuję.
Dla mnie nie ma problemu ze poczekam do 06.08.2024r ale jedne sprawy rozwiązywane są szybko na drugie trzeba czekać. Więc zastanawia mnie na jakich zasadach wnioski są rozpatrywane.
Dziękuję za zainteresowanie
@kaska_r4 wydaje mi się, że wszystko zależy od informacji jakie posiada allegro o sprzedającym. Jak są pewni że sprzedawca jest "trefny" do pieniądze z AP dają niemal od razu.
@kaska_r4, poprawne działanie w ramach rozpatrywania wniosku Allegro Protect to wstrzymanie decyzji do momentu upływu terminu doręczenia lub - w tym przypadku - zwrotu środków po odstąpieniu od zakupu. Przepraszam za wcześniejsze uchybienia.
Czkać!