Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej.
Mam takie pytanie, niedawno kupiłem sobie dwa płaszcze, sprzedający sprowadza towar z Chin, no i chciałem odesłać jeden, zaznaczyłem na allegro że chce zwrócić towar a tam adres do wysyłki jakiś Chiński.
Czy na mnie ciąży obowiązek wysyłki bezpośredni do Chin ? Nie ukrywam że koszt wysyłki przewyższa koszt płaszcza.
Co jest napisane w ofercie o zwrotach? jeżeli zakup ze Smartem to należy Ci się darmowy zwrot.
No właśnie zakup był bez smarta.
To musisz zapłacić za zwrot, chyba ze rozważasz reklamację wówczas po rozpatrzeniu sprzedający zwraca Ci koszt wysyłki.
@Client:40586907 Kurcze, ile tu takich wątków... było tanio, nie doczytałem itp... a teraz reklamacja do Chin....
🤣
To podeślij link, a nie walisz tu swoje smuty.
@Client:40586907 Link do wysyłki do Chin?? chyba najtaniej ( ale i najdłużej) Pocztą Polską 😂
Jesus xD Link do wątku
@Client:40586907 Na górze forum istnieje wyszukiwarka. Sprawdziłem przed chwilą - działa. Wpisujesz to czego szukasz i otrzymujesz wyniki.
Proste? Prawda...
Nie każdy czyta tych wątków tu na forum, niestety zawsze koszt odsyłki jest po stronie kupującego ale jak masz Smart albo paczkomat to masz za darmo.
@LEW433 Smart, paczkomat do Chin???😲
taniej będzie ci go wystawić i sprzedać komuś innemu.