Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam nabyłem niedawno wędkę. Jednak postanowiłem ją odesłać. Dziś otrzymałem wiadomość że sprzedawca nie odda mi pieniędzy bo towar jest uszkodzony. Odsyłając wędkę byla 100% nie uszkodzona. Jak mogę rozwiazać ten problem?
Różnie z tymi zwrotami bywa, trudno nam na forum wydać wyrok kto mówi prawdę, takie sytuacje są niezręczne, otwórz dyskusję i tam opisz swoje argumenty i dowody że masz rację, tam sprzedajacy opisze swoje> ma 24godz na odpowiedź:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Ty odpowiadasz za odesłanie, dobrze zapakowałeś paczkę?
raczej takie sklepy otwierają paczki pod kamerą więc małe prawdopodobieństwo, że kłamie
Paczka była zapakowana i zabezpieczona lepiej niż przyszła do mnie. Jak paczki są dostarczane widuję w pracy. Zdaża sie że uszkodzenie opakowania jest zaklejone taśmą i dopuki nie rozpakujesz nie wiesz czy przesyłka jest uszkodxona
@michassss13 widzę, że założyłeś już dyskusję ze sprzedającym w razie trudności po 24h możesz poprosić o pomoc pracownika Allegro. Mam nadzieję, że uda Wam się dojść do porozumienia.