Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłam rysik 30 listopada, dziś jest dzień, kiedy miała być już u mnie, a dalej status wysyłki był "opłacony".Zdecydowałam się na anulowanie zamówienia, jednak nie było takiej opcji, więc dałam zwrot zakupu, a dokładnie przez opóźnienie wysyłki (nie dotarła na czas). ZERO kontaktu ze sprzedającym. Czy dostanę zwrot środków, jeśli każą nadać mi paczkę, której nawet nie mam?? Proszę o szybką odpowiedź.......
a do tego sprzadający ma status zawieszony...to czemu mogłam u niego kupić ehhh
@Client:64708885 masz prawo odstąpić od umowy zakupu w każdym momencie, tu zwrot, teraz sprzedający ma 14dni max na zwrot środków i nie powinien już wysyłać a jak wyśle nie odbieraj, Na razie niczego nie zgłaszaj, ale możesz odstąpileś od umowy zakupu więc nie rozumiem że zgłaszać problem z zakupem., czekaj aż minie czas zwrotu środków.
@Client:64708885 Spokojnie, czemu miałabyś nie dostać zwrotu środków? 😉
W razie problemów wejdź w szczegóły zamówienia i kliknij
Ale już dałam zwrot zakupu, bo nie było opcji anulowania. Allegro napisało mi, że poinformowali sprzedawcę o odstąpieniu od umowy i kazali mi wybrać formę dostawy paczki, jak ja jej nawet nie otrzymałam. O to mi chodzi.
@Client:64708885 To tylko ułomność systemu Allegro - nie masz się czym przejmować.
oki to czekam