dziękuję bardzo
@Client:110407662 dzięki! Udało mi się znaleźć Twoje zamówienie na innym Twoim koncie. Numer zamówienia 1a1f33b0-f014-11f0-9e92-e588c48872a4. Widzę, że sprzedający próbował zlecić zwrot, jednak się on nie powiódł. Już działam w tym temacie, wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
Och super dziękuję bardzo czekam na odpowiedź
Dzień dobry, czy są pozytywne informacje?

Są pozytywne wiadomości, możesz pomóc
@Client:110407662 założyliśmy dyskusję ze sprzedającym, znajdziesz ją, gdy zalogujesz się na konto, z którego złożyłeś zamówienie, w tej zakładce.
Skontaktowaliśmy się ze sprzedającym dodatkowo, ponieważ to on powinien zlecić zwrot dla Ciebie, jeśli tego nie zrobi w wyznaczonym czasie, oznacz dyskusję jako nierozwiązaną, będziesz mógł złożyć wniosek o rekompensatę w ramach Allegro Ochrona Kupujących.
Dzień dobry na jakim etapie jest zwrot pieniędzy dziękuję?
@Client:110407662 w dyskusji nasz pracownik przesłał Ci link do wniosku Allegro Ochrona Kupujących. Wypełnij go proszę.
Tak ale Nie widzę zakupu moich złotych kolczyków, aby złożyć wniosek
@Client:110407662 ten zakup będzie widoczny na koncie, z którego zrobiłeś to zamówienie, czyli Client:132783295. Zaloguj się na to konto i będziesz mógł wybrać ten zakup.
na jaki adres e-mail lub login jest przypisane to konto,
@Client:110407662 Nie, zakup nie został wykonany jako gość, bo nie ma u nas w ogóle takiej opcji. Nie możemy go przenieść na to konto, musisz sam zalogować się na konto Client:132783295.
Proszę o podpowiedź,
czy konto Client:132783295 było założone na adres e-mail czy przez logowanie zewnętrzne (Google / Apple)?
To pomoże mi odzyskać dostęp
@Client:110407662 jedyne co mogę Ci powiedzieć to, że adres na jaki jest zarejestrowane to j...........q@privaterelay.appleid.com
Wylogowałem się z aplikacji i zarejestrowałem się przez e-mail (edycja) i wszystkie nowe zakupy zniknęły
Co jeszcze można wymyślić, uzyskać dostęp do komputera? Wszystko robię przez telefon
Jest jeszcze [edycja]
Client:132783295