anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwroty

Client:106946271
#7 Wielbiciel#

Cześć, kupiłem słuchawki i działają. Więc bez zastanowienia wyrzuciłem do nich pudełko. Po paru dniach zorientowałem się, że mimo różnych ustawień equalizera, dżwięk w lewej słuchawce jest dużo gorszy niż w prawej. Zgłosiłem zwrot towaru, ale czy mogę go odesłać bez pudełka?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

A czemu zwracasz jak nie działa? Teraz sprzedawca obniży Ci wartość zwrotu za zużycie towaru...

Nie działa to składa się reklamacje. W razie gdyby robił problemy to dyskusja i project. Zwrot to zwrot i dotyczy towaru w takim stanie w jakim możesz go w sklepie obejrzeć. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Wiesz czym się różni zwrot bez podania przyczyny a reklamacja? nie zwracaj takiego czegoś tylko składaj reklamację, nie wiesz jak to zrobić to załóż dyskusję opisz tam problem i sprzedajacy ma 24godz na odpowiedź:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa  możesz zwrócić bez pudelka ale sprzedający może zwrócić Ci np 1zł.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@Client:106946271 i odesłałeś to teraz dostanjesz 20% mniej kwoty zwrotu niz zapłaciłeś a jak uszkodzone to jeszcze pomniejszone o koszt naprawy. Trzeba bylo reklamacje zglosić wtedy sprzedawca wymienia lub naprawia o ile tam jest usterka bo wrażenia słuchowe odbierane przez ludzi są dla każdego osobno subiektywne tzn tobie może się wydawać że one grają inaczej na każde ucho bo sluch możesz mieć gorszy w jednym uchu albo jeden z glośników ma usterkę

oznacz moderatorów