anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błedna dedykacja

krzys18
#1 Nowicjusz#

Po 10 odbiorach z paczkomatu allegro dostałem nagrodę w postaci drzewa z dedykacją. Niestety dedykacją okazała się niewłaściwą- czy jest jakiś sposób żeby ją zmienić? Drzewo będzie sądzone dopiero za 50 dni.

No i drugie pytanie czy faktycznie można pojechać do wskazanego nadleśnictwa o zobaczyć drzewo z moją indywidualną dedykacją? Ktoś to już na własne oczy widział?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kostas11
#21 Demiurg#

@krzys18 nic nie ma i nie będzie na drzewach, a dedykacja jest w necie 🙂 a allegro ma darmowy materiał pisany przez uczestników 😄

1. Uprawniony Uczestnik Promocji może w terminie 30 dni od dnia powiadomienia przez Allegro o nasadzeniu przekazać Allegro dedykację do posadzonego drzewa (dalej jako „Dedykacja”). Dedykacja dostępna będzie w Koncie Uprawnionego Uczestnika Promocji w Serwisie Allegro lub na dedykowanej stronie internetowej dostępnej pod wskazanym przez Organizatora adresem. Przekazanie Dedykacji nastąpi przez formularz na wskazanej stronie.
  2. Z chwilą przekazania Allegro Dedykacji Uprawniony Uczestnik Promocji udzieli Allegro licencji niewyłącznej upoważniającej Allegro do nieodpłatnego, nieograniczonego w czasie i terytorialnie korzystania z majątkowych praw autorskich do stworzonej przez Uprawnionego Uczestnika Promocji Dedykacji na następujących polach eksploatacji:
    • a. w zakresie utrwalania i zwielokrotniania Dedykacji - wytwarzanie określoną techniką egzemplarzy Dedykacji, w tym techniką drukarską, reprograficzną, zapisu magnetycznego oraz techniką cyfrową;
    • b. w zakresie obrotu oryginałem albo egzemplarzami, na których Dedykację utrwalono - wprowadzanie do obrotu, użyczenie lub najem oryginału albo egzemplarzy;
    • c. w zakresie rozpowszechniania Dedykacji w sposób inny niż określony w lit. b - publiczne wykonanie, wystawienie, wyświetlenie, odtworzenie oraz nadawanie i reemitowanie, a także publiczne udostępnianie Dedykacji w taki sposób, aby każdy mógł mieć do niej dostęp w miejscu i w czasie przez siebie wybranym, w tym przez umieszczenie Dedykacji w Koncie Uprawnionego Uczestnika Promocji w Serwisie Allegro, umieszczenie Dedykacji na stronie internetowej, wykorzystanie Dedykacji w działaniach marketingowych i promocyjnych Allegro, w szczególności umieszczenie w kanałach social media Allegro, materiałach wyświetlanych w telewizji, radio i Internecie, a także umieszczanych na innych nośnikach reklamowych, w tym bilbordach i innych nośnikach reklamy.
________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

W kilku odpowiedziach moderacji było powiedziane że, dedykacji nie da się edytować.☹️

ale próbuj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt.

O lokalizacji “Twojego drzewa” poinformujemy Cię jak już zostanie zasadzone - będziesz mógł je zobaczyć na mapie Polski w panelu Moje One. Masz lokalizację to w drogę, ale.....

oznacz moderatorów

maxr01
#17 Koryfeusz#

Kup sobie drzewo, lub wykop je, zasadź, zawieś karteczkę z dedykacją i nie zwracaj więcej **piiip** innym użytkownikom. Jak nie stać Cię na zakup - to wyślij do mnie info, dąbka zawsze za darmo u mnie dostaniesz tylko koszt wysyłki musisz zapłacić. Jak chcesz - to jeszcze karteczkę z dedykacją Ci dam.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów